• RESCERT Nr zonnepanelen: 03319
  • RESCERT Nr warmtepomp: 04487
auto_opladen

Laadpalen

Onze laadstations zijn ontworpen om te beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsvereisten en optimaal te functioneren. Al onze laadoplossingen voldoen aan de geldende veiligheidsvoorschriften. Geschikt voor alle elektrische wagens en plug-in hybrides. Feys begeleidt je van de gratis audit van je elektriciteitsaansluiting tot de keuring van je installatie.
Neem vrijblijvend contact op en ontdek de voordelen van elektrisch laden via een laadpaal.

laadpaal_auto

Waarom een laadpaal?

Veelgestelde vragen over laadpalen

Is een laadpaal thuis wel nodig?

Opladen via een gewoon stopcontact gaat heel traag. Een eigen laadpaal of laadstation heeft een veel hogere capaciteit, zodat je snel én veilig kan oplaadt. Thuis opladen is goedkoper dan via een publiek laadpunt. Bovendien kan je de verbruikte stroom inbrengen voor terugbetaling door de werkgever.

Waaraan kan ik mij verwachten bij een installatie?

Plaats bezoek is aan te raden om de huidige situatie te bekijken. Is uw elektriciteit sterk genoeg voor uw elektrische wagen. Naar de hand van welk type auto je wil aankopen kunnen we hiervoor een laadpaal op maat maken.

Kost een laadpaal niet veel?

De totale kosten van een laadpaal hangt af van verschillende factoren zoals de toepassing, locatie, installatiekosten en het type laadpaal. Fiscaal hangen er ook voordelen aan vast!

Wilt u een gratis waardebepaling?