• RESCERT Nr zonnepanelen: 03319
  • RESCERT Nr warmtepomp: 04487
51235fdcb521d023fce642ac3a8d1e40@2x

Zonnepanelen

In tegenstelling tot wat mensen denken is het nog steeds financieel interessant om zonnepanelen te plaatsen.
Feys plaatst enkel zonnepanelen van de hoogste kwaliteit van o.a. het merk Prezon. Zo zorgen wij steeds voor een verbeterd rendement.
Onze Glas-Glas en Glas-PVC panelen die zowel parallel als in serie geschakeld kunnen geplaatst worden zorgen voor een duurzaam resultaat, ook na 20 jaar.
Contacteer ons gerust om samen te kijken naar welke panelen en welke omvormer je best kiest voor een installatie op jouw maat.

zonnepanelen_gezin

Waarom nog zonnepanelen?

Omvormers

De energie die je zonnepanelen opwekken, wordt omgezet naar bruikbare stroom door middel van een omvormer. De keuze van een juiste omvormer is cruciaal voor een optimaal rendement.

Zonnepanelen

Zonnepanelen kunnen op verschillende manieren worden geplaatst. Ook in de keuze van het paneel is een groot verschil. Laat ons daarom de berekening maken zodat je een betere keuze kan maken.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Is het wel nog interessant om zonnepanelen te plaatsen?

Absoluut, ook na 2023 zijn zonnepanelen nog interessant. De kwaliteit van zonnepanelen blijft stijgen en ze gaan ook steeds langer mee (tot 25 à 30 jaar). De prijs van zonnepanelen blijft dalen. Een zonnepanelen-installatie was nooit goedkoper dan nu.

Waaraan mag ik mij verwachten bij de installatie?

Bij ons plaatsbezoek bespreken we het type paneel en legplan. Afhankelijk van de hoeveelheid Wp die gewenst wordt. We bekijken ook de technische aansluiting of er geen extra kosten aan vast hangen. Bij de plaatsing wordt alles in 1 dag gerealiseerd en wordt er dan ook een schema opgemaakt voor de keuring. Bij een conforme keuring krijg je vervolgens van ons de documenten die nodig zijn voor je aangifte/premieaanvraag.

Hoe kan ik berekenen hoe snel ik mijn investering terugverdien?

Je mag rekening houden met een terugverdientijd van uw installatie tussen 6-10 jaar. Hierin geven wij graag professioneel advies waardoor je terugverdientijd kan gereduceerd worden.

Wilt u een gratis waardebepaling?